​​SK Huse ApS, Herstedvang 7c, 2. 2620 Albertslund

Få et uforpligtende tilbud - ring på tlf.: 53 73 80 30​​

Din virksomheds tømrer- og snedkerfirma

Vi har gennem årene udført både totalentreprise, renovering, tilbygninger og meget mere for virksomheder primært København og Storkøbenhavn.

Udover mindre snedker- og tømreropgaver har vi opført erhvervsbygninger til forskellige formål og af meget afvigende karakterer. Vi imødekommer dit ønske, hvad enten der er tale om nyopførelse eller ombygning af eksisterende bygninger, og vi agerer også gerne en virksomheds eller boligforenings snedker/tømrer på længere sigt.

LANGVARIGE RELATIONER

Som din virksomheds snedker- og tømrerfirma har vi fokus på kvalitet, tillid og tæt samarbejde. Det afføder de langvarige relationer, som vi opbygger med både vores erhvervs- og privatkunder.

En langvarig relation giver os et godt kendskab til kundens bygning/projekt, og vi kan på denne måde løse opgaver mere effektivt og forberedt.

VEDLIGEHOLDELSE

SK Huse ApS tager sig gerne af den løbende vedligeholdelse af din​ erhvervsbygning. Det har vi stor erfaring med inden for både vedligeholdelse af erhvervsbygninger, industribygninger, boligblokke, offentlige institutioner og mange flere.

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os og høre nærmere i form af rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Følg med på Facebook​

5,0 ud af 5 stjerner

6 anmeldelser

​​SK Huse ApS

Rugvænget 21M

2630 Tåstrup

E-mail: Info@sk-entreprise.dk

​CVR: 38199730

fbicon

Vores ydelser​

Privat

Boligforeninger

Fandt du ikke​ hvad du søgte?

Byggeriets Ankenævn

​Vedr. eventuelle bedes der rettes henvendelse til Byggeriets Ankenævn.

Nørre Voldgade 106, 1358 København K

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt