​​SK Huse ApS, Herstedvang 7c, 2. 2620 Albertslund

Få et uforpligtende tilbud - ring på tlf.: 53 73 80 30​​

Vi er din private Entreprenør virksomhed.

​SK Huse ApS hjælper dig med alt fra nybyg af hus til udskiftning af vinduer. Vi hjælper dig med alle former for tømrer- og snedkeropgaver, og vi foretager typisk håndværksmæssige opgaver inden for følgende:

• Renovering af køkken, bad og lignende
  • Tilbygninger
  • Udskiftning af tag
  • Energirenovering
  • Nybyggeri
  • Isætning af nye vinduer

Vores privatkunder er hovedsageligt beboende i København og omegn, men vi kører gerne længere for at løse din tømrer- eller snedkeropgave. Du kan til enhver tid kontakte os for en uforpligtende snak om, hvordan vi løser dit projekt.

KUNDERNES FORETRUKNE TØMRER- OG SNEDKERFIRMA

Med vores mangeårige erfaring inden for branchen ved vi, hvor vigtig tillid og kvalitet er. Det afspejles i alle vores udførelse af opgaver, hvad enten der er tale om udskiftning af vinduer, energirenovering eller nybyg. Derfor er en stor del af vores kunder tilbagevendende kunder, og det sætter vi stor pris. Det betyder netop, at vi har levet op til kundens kvalitetskrav samt ønsker, hvilket er ét af vores vigtige mål i ethvert projekt.

SK Huse ApS er et velrenommeret tømrer- og snedkerfirma, der udfører erfarent, kompetent og professionelt arbejde for både private, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner.

KUNDERNES FORETRUKNE Entreprenør.

Med vores mangeårige erfaring inden for branchen ved vi, hvor vigtig tillid og kvalitet er. Det afspejles i alle vores udførelse af opgaver, hvad enten der er tale om renovering eller nybyg. Derfor er en stor del af vores kunder tilbagevendende kunder, og det sætter vi stor pris. Det betyder netop, at vi har levet op til kundens kvalitetskrav samt ønsker, hvilket er ét af vores vigtige mål i ethvert projekt.

SK Huse ApS er et velrenommeret samlet entreprise virksomhed, der udfører erfarent, kompetent og professionelt arbejde for både private, virksomheder, boligforeninger.

unavngivet

Følg med på Facebook​

5,0 ud af 5 stjerner

6 anmeldelser

​​SK Huse ApS

Rugvænget 21M

2630 Tåstrup

E-mail: Info@sk-entreprise.dk

​CVR: 38199730

fbicon

Vores ydelser​

Privat

Boligforeninger

Fandt du ikke​ hvad du søgte?

Byggeriets Ankenævn

​Vedr. eventuelle bedes der rettes henvendelse til Byggeriets Ankenævn.

Nørre Voldgade 106, 1358 København K

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt